Szukam dziewczyny na stały układ. Trójmiasto i okolice.

Aron321, 30

Mężczyzna

Brak / ukryty
•••••••• pokaż
Brak / ukryty
Szukam dziewczyny na stały układ. Trójmiasto i okolice.

Jestem zadbanym, wysportowanym i, jak twierdzą liczne kobiety: przystojnym 30-latkiem. 187 cm, 88 kg. Prowadzę własną, dynamicznie rozwijającą się firmę - i w związku z tym jestem osobą bardzo zajętą. Nie prowadzę bujnego życia erotycznego, nigdy nie byłem u prostytutki, wiec spotykając się ze mną masz pewność ze niczego nie złapiesz. Szukam jednej stałej partnerki, najlepiej studentki, na cykliczne spotkania. Nie szukam dziewczyny, która na co dzień zarabia w taki sposób, szukam studentki, która chce to robić w ramach wyjątku. Zależy mi na wzajemnym szacunku, dyskrecji i dobrej atmosferze. Z mojej strony możesz liczyć na: brak presji i natarczywości, poszanowanie granic, dyskrecję, troskę o Twoje bezpieczeństwo, wsparcie, jasne zasady i terminowość. Pamiętaj że na każdym etapie możesz zrezygnować i nie będę miał żadnych pretensji, bo najważniejsze żeby również ci było dobrze. Jeśli taka forma relacji Ci odpowiada, zapraszam do kontaktu. Nie wstydź się, bo nie ma czego. Żyje się raz! Proszę pisać na e-maila.

Tylko zalogowane osoby mogą odpowiadać. Dołącz
amelkaa 20.09.2026 16:09

Odpowiedź widoczna tylko dla właściciela ogłoszenia.